Bitcoin droppet etter China FUD — Analytiker forklarer hvorfor det er en ikke-utgave

by admin .

Prisen på Bitcoin falt etter at det kinesiske politiet avslørte beslag på 4,2 milliarder dollar i kryptokurver. Men analytikere sier at det ikke er så relevant
Bitcoin droppet etter China FUD — Analytiker forklarer hvorfor det er en ikke-utgave
Ansvarsfraskrivelse: Meningen som uttrykkes her er ikke investeringsråd – den er kun gitt for informasjonsformål. Det gjenspeiler ikke nødvendigvis U.Todays mening. Hver investering og all handel innebærer risiko, så du bør alltid utføre din egen forskning før du tar beslutninger. Vi anbefaler ikke å investere penger du ikke har råd til å tape.

Prisen på Bitcoin (BTC) falt betydelig de siste 48 timene etter en kulminasjon av negativ utvikling. Hovedsakelig var det tre nøkkelfaktorer som sannsynligvis bidro til at BTC-prisen falt.

Det 15-minutters prisdiagrammet til Bitcoin

Den primære faktoren var det kinesiske politiet som beslagla 4,2 milliarder dollar i kryptokurver som var involvert i en bedragersk operasjon. Andre inkluderte OKEx-frysing av midler, og U.S. Treasury skulle angivelig flytte for å regulere kryptlommebøker med egen vert.

Men David Puell, en Bitcoin-markedsanalytiker, sa at den beslaglagte Bitcoin av det kinesiske politiet sannsynligvis allerede var solgt. Hvis BTC ble solgt før, ville det ikke legge noe ekstra salgspress på BTC i fremtiden.

Bitcoin beslaglagt av det kinesiske politiet Mest sannsynlig solgt allerede, det verste er over
Forskere ved Ergo har sporet bevegelsen av midlene beslaglagt av det kinesiske politiet i over et år. Bevegelser i kjeden antyder at BTC allerede er solgt.

Puell sa at fremtredende forskere i kjeden også bekreftet at den beslaglagte BTC sannsynligvis ble solgt det siste året. Han skrev:

“Så her er avtalen med alle PlusToken-nyhetene vi nylig har sett i kryptomedia. Ting er at det bare rapporteres nå etter at den kinesiske regjeringen la ut offisielle saldoer, og Ergo blåste denne historien åpen for on-chain samfunnet for over et år siden. Så vidt disse ‘offisielle’ kildene sier, ble Bitcoin ganske enkelt beslaglagt og oppbevart som en del av Kinas nasjonale statskasse. Min oppfatning er at det meste av Bitcoin allerede har blitt solgt under helt spesielle omstendigheter. ”

Den første rapporteringen om det kinesiske politiet som konfiskerte 194775 BTC, som er rundt 1% av BTCs sirkulerende forsyning, førte til usikkerhet i markedet.

Men nå som flere detaljer har dukket opp og beslaget sannsynligvis ikke vil gi økt salgspress på BTC, er det mindre relevant.

Det amerikanske statskassens potensielle regulering av ikke-depotplater forblir bekymret.

På mellomlang sikt er det fortsatt et bekymring for det amerikanske statskassen å planlegge regulering av selvstyrte kryptopunglommer. Coinbase-sjef Brian Armstrong skrev 26. november:

“I forrige uke hørte vi rykter om at det amerikanske finansministeriet og sekretær Mnuchin planla å skynde seg med noen nye forskrifter angående selvstyrte kryptopunglommer før slutten av sin periode. Jeg er bekymret for at dette ville ha utilsiktede bivirkninger, og ønsket å dele disse bekymringene. ”

Hvis forskriften kommer i praksis, bemerket Armstrong at det kan kreve utvekslinger for å bekrefte identiteten til selvbetjente lommebøker som knytter seg til utvekslinger. For eksempel, hvis en egenhostet lommebok skulle sende midler til en sentral, måtte sentralen registrere identiteten til eieren av lommeboken.

Dette vil føre til mange problemer fordi det er vanskelig å registrere identiteten til lommebøker som ikke er varetekt. Armstrong påpekte at brukerne rett og slett ikke vil gi mer informasjon av hensyn til personvernet.

Han sa:

„Endelig kan det hende at mange mottakere (i USA eller i utlandet) som verdsetter deres økonomiske personvern, kanskje ikke ønsker å laste opp flere identifikasjonsdokumenter til forskjellige selskaper, som kan bli hacket eller stjålet.“

På grunn av de mange problemene som ville oppstå med et så komplekst lovverk, er industriledere fortsatt skeptiske til at dette vil bli godkjent.